Kolotoče? Hajde!

15. apríla 2013, vika, Nezaradené

 

V sobotu som sa po niekoľkých mesiacoch dostala na jedno z troch najkrajších miest na svete (pre mňa samozrejme). Opäť začína letná sezóna v našej obľúbenej krčme, ktorá sa každý piatok mení na sockáreň. Bujará party, ľudí po výšku mužského pohlavného údu, nestíhame čapovať, lievať a nakoniec okrem plastových pohárov zbierame zo zeme aj tých, ktorých zmohla zemská príťažlivosť. A keď je veľmi zle, nezbierame nič, lebo by to (alebo sme) dopadlo ešte horšie.

 

Ako sa vraví práca šľachtí človeka. Z roboty do roboty. Medzitým som sa samozrejme musela dať do pucu, aby sa na mňa dalo aspoň pozrieť a sobotný večer mohol začať. A opäť to bola horúca party v našom miestnom discobare. Mladé dámy na bare, body shot, sexi chlapi. Po dlhom týždni v škole a kadejakých zadaniach je pre mňa sobotný žúr (aj keď som počas neho v pracovnom nasadení) maximálny refresh. Celá tá atmosféra, všetci známi, blízki, priatelia, sem tam nervy, unavená, ale spokojná.

 

Nedeľa – deň pokoja a ja ju nemám rada. Dospávať horúčku sobotňajšej noci, vstať, najesť sa, pobaliť a ta het do školy. V mojom druhom „domove“ sa vybaliť najesť sa a hniť (v nedeľu si to hádam môžem dovoliť). Teraz sme však zvolili iný scenár. S mojimi naj smer Tesco a pri Tescu čo? Kolotoče. Hekot mojich kamarátok a potom hajde, ideme sa kolotočovať. Máme v priemere 21, no ani to nám nezabránilo nasadnúť na hrdzavé kalypso a krútiť sa dokola desať minút.

 

Môj blog bude zrejme pre niektorých opäť bez obsahu. Ale tento víkend jednoducho stál za to!  😉